Stijn de Boer

In december heb ik mijn eerste wedstrijd gedaan. In augustus dit besluit genomen om de voorbereiding helemaal zelf te doen. Naar mate ik dieper in mijn prep kwam merkte ik toch dat mijn kennis nog niet optimaal was om echt te pieken op wedstrijddag. Ik was toen al veel in gesprek met Steven en hij had mij in mijn voorbereiding al veel geholpen, toen uiteindelijk het besluit genomen om het coaching traject in te gaan met Steven.


Steven is echt van de evidence base aanpak, wetenschappelijk onderbouwde theorieën, no nonsence eerlijk en oprecht. Hier had ik erg veel aan in mijn voorbereiding. Duidelijk zeggen wat er moest gebeuren, met iedere week een meet moment gewicht en huidplooimeting.
Jaar later mijn tweede wedstrijd JBC Cup gedaan, ook weer in samenwerking met Steven. Hier ook weer grote vooruitgang geboekt, uiteindelijk wist hij mij 5kg zwaarder op het podium te krijgen.

Ik hoop op nog een lange samenwerking!