Fiona van Hoorn

Over mij 

In 2018 begon ik aan mijn bikini fitness avontuur. Als ‘Women’s Bikini’ atleet heb ik al meerdere malen het internationale podium mogen betreden met succes. Inmiddels ben ik 3 seizoenen en een aantal bekers verder en kan ik mij geen leven meer voorstellen zonder deze sport! 

In 2021 voltooide ik de Fundamentals Sports Academy, dé opleiding die mij alles heeft geleerd over voedingspsychologie, trainingsoptimalisatie en de focuspunten bij hetwerken aan een fysiek doel. Door de combinatie met mijn eigen ervaring weet ik wat belangrijk is in een proces naar een wedstrijd toe. Inmiddels begeleid ik allerlei verschillende sporters met hun eigen doelstellingen, wedstrijddoel of niet. In mijn coaching word ik begeleid door Steven van Oossanen, mijn eigen coach die ruim 10 jaar ervaring heeft in fitness/lifestyle coaching.

In oktober 2022 heb ik de sprong gewaagd: ik heb mijn kantoorbaan opgezegd om volledig voor mijn passie te gaan, online coachen en personal training geven. Mijn missie: ik help jou naar de beste versie van jezelf met een fitter lichaam, meer zelfvertrouwen en een fijne relatie met voeding!

Starten bij Fiona