Contest coaching by Fiona

Contest coaching terwijl je;

Alles mag eten?

Mentaal echt kan groeien?


Ook nog eens fysieke gains maakt?

En tijdens dit proces ook gewoon bekers kan pakken?

Het kan echt!

Unieke wedstrijdcoaching door Fiona

En dit alles in samenwerking met Steven van Beyond Fitness, dus 2 coaches!

Een op maat gemaakt voedings- en trainingsplan

Het gaat niet om kortstondig resultaat, maar om een duurzame verandering van jelevensstijl. Ik ga je training optimaliseren waarbij maximaal resultaat met minimaleeffort centraal staat. Daarnaast leer ik je werken volgens de IIFYM methode, waarbijjij zelf je calorieën en macronutriënten optimaal kan invullen en kunt eten wat jijlekker vindt. Bovendien beginnen we áltijd op tijd, zodat we optimaal kunnenfocussen op jouw mentale en fysieke gesteldheid tijdens je prep.

Wekelijks evaluatiemoment

Jouw plan komt in een google sheet te staan, welke we gaan gebruiken voor jouwwekelijkse evaluatie en die voor ons beiden toegankelijk is. Hierin tracken we jetraining, metingen, calorieën, supplementen en alle andere zaken die een belangrijkerol spelen in jouw traject.
Wel zo handig! Daarnaast heb je de mogelijkheid om elke
week shape foto’s te delen zodat we ook je progressie via foto’s goed in de gatenkunnen houden.


Wekelijkse check-in waar evaluatie wordt besproken

Elke week zullen we een telefonische check-in plannen waarin we je evaluatiebespreken. Hierin lopen we samen door je sheet om je voortgang te bespreken, maarstaat je mentale en fysieke gezondheid op 1! Indien nodig stellen we na onze check-inje plan bij zodat jouw proces altijd zo optimaal mogelijk blijft verlopen.

Optioneel: begeleiding in poseren

Kies je voor het premium pakket? Dan ga ik je ook helpen met poseren! Maandelijksplannen we een online sessie van maximaal een uur waarin we je posing samenevalueren en optimaliseren. Is poseren nog nieuw voor je? Geen probleem! Wezullen zowel een fysieke als een theorie sessie plannen zodat je alle basics van hetposeren binnen no-time hebt geleerd.

Wie is Fiona?

In 2018 begon ik aan mijn bikini fitness avontuur. Inmiddels ben ik 3 seizoenen eneen aantal bekers verder en kan ik mij geen leven meer voorstellen zonder dezesport! Naast bikini fitness ben ik werkzaam als accountmanager en verkoop ikchocolade, wat meteen laat zien hoe belangrijk (lekker) eten voor mij is! Daardoor is‘werken aan je fysieke doelen terwijl je alles mag eten’ inmiddels mijn filosofiegeworden!

In 2021 voltooide ik de Fundamentals Academy, dé opleiding die mij alles heeftgeleerd over voedingspsychologie, trainingsoptimalisatie en de focuspunten bij hetwerken aan een fysiek doel. Door de combinatie met mijn eigen ervaring weet ik watbelangrijk is in een proces naar een wedstrijd toe. In mijn coaching word ik begeleiddoor Steven van Oossanen, mijn eigen coach die ruim 10 jaar ervaring heeft in
fitness/lifestyle coaching.

Wie is Steven?

Na een aantal jaren in het bankwezen en vastgoed was het hoog tijd om mijn passie achterna te gaan in de sportwereld.Na 5 jaar management bij een grote sportketen en verschillende fitness opleidingen raakte ik gefascineerd door de Evidence Based Practice manier van denken en doen, dat wil zeggen alles wetenschappelijk kunnen onderbouwen. De volgende stap was dan ook personal training, seminars, webinars en online coaching.

Inmiddels zijn we 12 jaar verder en nu richt ik mij vooral op het opleiden van trainers en coaches.
Ik heb honderden mensen in hun beste shape ooit gekregen en geholpen om hun droom fysiek te behalen op een gezonde manier en met in stand houding van je sociale leven. Mijn doel is om training, voeding en lifestyle te optimaliseren voor maximaal resultaat, zonder dat je hierbij de kwaliteit van leven moet opofferen.Natuurlijk met wetenschappelijk onderbouwde methodes en zonder dat je er alles voor opzij hoeft te zetten!

Coaching en resultaten

Resultaten

Hieronder een kleine greep uit de resultaten die behaald zijn van atleten die jou voorgingen!

Nikkie

Winnares JBC

Jeroen

Winnaar Sap Cup

Yana

NL kampioen bikini en overall

Fiona

Winnaar bikini Diamond Cup

Kies jouw coachingspakket

Niet zeker wat het beste bij jou past? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

premium

$199

per maand

  • Onbeperkt contact met je coach
  • Wekelijkse call van 60 min
  • Wekelijks bijstellen van voeding en training
  • Lifestylecoaching op slaap, stress en dieet psychologie
  • Inclusief poseerlessen
BEGINNEN

Na je inschrijving

1

Inschrijven

Kies je gewenste coachingsoptie en vul het inschrijfformulier in.

2

Kennismaking & intake

Na je inschrijving ontvang je het intake formulier en neem ik contact met je op
om een kennismaking te plannen. Jij vult de intake in en binnen een week
hebben we een online kennismaking via Zoom!

3

Starten

Binnen 3 dagen na onze kennismaking ontvang je jouw persoonlijke voedings-
en trainingsplan en start de coaching!