Coaching by Fiona

Wil jij samen met Fiona aan jouw persoonlijke doelstelling werken terwijl je;

Fysieke gains maakt?

Mentaal echt kan groeien?

Leert te genieten van het proces?

En dit allemaal terwijl je alles mag blijven eten wat je lekker vindt!

Unieke coaching door Fiona

En dit alles in samenwerking met Steven van Beyond Fitness, dus 2 coaches!

Een op maat gemaakt voedings- en trainingsplan

Het gaat niet om kortstondig resultaat, maar om een duurzame verandering van jelevensstijl. Ik ga je training optimaliseren waarbij maximaal resultaat met minimaleeffort centraal staat. Daarnaast leer ik je werken volgens de IIFYM methode, waarbijjij zelf je calorieën en macronutriënten optimaal kan invullen en kunt eten wat jijlekker vindt. Bovendien nemen we echt de tijd voor jouw traject, zodat we kunnenwerken aan een duurzaam proces waar jij je leven lang van kunt profiteren! Geencrashdieet, maar een lifestyle change.

Wekelijks evaluatiemoment

Jouw plan komt in een google sheet te staan, welke we gaan gebruiken voor jouw wekelijkse evaluatie en die voor ons beiden toegankelijk is. Hierin tracken we je training, metingen, calorieën, supplementen en alle andere zaken die een belangrijke rol spelen in jouw persoonlijke traject. Wel zo handig! Daarnaast heb je de mogelijkheid om elke week shape foto’s te delen zodat we ook je progressie via foto’s goed in de gaten kunnen houden.


Wekelijkse check-in waar evaluatie wordt besproken

Elke week zullen we een telefonische check-in plannen waarin we je evaluatiebespreken. Hierin lopen we samen door je sheet om je voortgang te bespreken, maarstaat je mentale en fysieke gezondheid op 1! Indien nodig stellen we na onze check-in je plan bij zodat jouw proces altijd zo optimaal mogelijk blijft verlopen.

Optioneel: begeleiding in poseren

Kies je voor het premium pakket én heb je een wedstrijddoel? Dan ga ik je ookhelpen met poseren! Maandelijks plannen we een online sessie van maximaal eenuur waarin we je posing samen evalueren en optimaliseren. Is poseren nog nieuwvoor je? Geen probleem! We zullen zowel een fysieke als een theorie sessie plannenzodat je alle basics van het poseren binnen no-time hebt geleerd.

Wie is Fiona?

In 2018 begon ik aan mijn bikini fitness avontuur. Inmiddels ben ik 3 seizoenen eneen aantal bekers verder en kan ik mij geen leven meer voorstellen zonder dezesport! Naast bikini fitness ben ik werkzaam als accountmanager en verkoop ikchocolade, wat meteen laat zien hoe belangrijk (lekker) eten voor mij is! Daardoor is‘werken aan je fysieke doelen terwijl je alles mag eten’ inmiddels mijn filosofiegeworden!


In 2021 voltooide ik de Fundamentals Sports Academy, dé opleiding die mij alles heeftgeleerd over voedingspsychologie, trainingsoptimalisatie en de focuspunten bij hetwerken aan een fysiek doel. Door de combinatie met mijn eigen ervaring weet ik watbelangrijk is in een proces naar een wedstrijd toe. In mijn coaching word ik begeleiddoor Steven van Oossanen, mijn eigen coach die ruim 10 jaar ervaring heeft infitness/lifestyle coaching.

Wie is Steven?

Na een aantal jaren in het bankwezen en vastgoed was het hoog tijd om mijn passie achterna te gaan in de sportwereld.Na 5 jaar management bij een grote sportketen en verschillende fitness opleidingen raakte ik gefascineerd door de Evidence Based Practice manier van denken en doen, dat wil zeggen alles wetenschappelijk kunnen onderbouwen. De volgende stap was dan ook personal training, seminars, webinars en online coaching.

Inmiddels zijn we 12 jaar verder en nu richt ik mij vooral op het opleiden van trainers en coaches.
Ik heb honderden mensen in hun beste shape ooit gekregen en geholpen om hun droom fysiek te behalen op een gezonde manier en met in stand houding van je sociale leven. Mijn doel is om training, voeding en lifestyle te optimaliseren voor maximaal resultaat, zonder dat je hierbij de kwaliteit van leven moet opofferen.Natuurlijk met wetenschappelijk onderbouwde methodes en zonder dat je er alles voor opzij hoeft te zetten!

Coaching en resultaten

Kies jouw coachingspakket

Niet zeker welk pakket het beste bij jou past? Neem contact met ons op
om de mogelijkheden te bespreken! 

ultimate

€199

per maand

  • Onbeperkt contact met Fiona
  • Wekelijkse call van 60 min
  • Continue bijstellen van voeding en training
  • Lifestylecoaching op slaap, stress en dieet psychologie
  • Inclusief poseerlessen
Beginnen

Na je inschrijving

1

Inschrijven

Kies je gewenste coachingsoptie en vul het inschrijfformulier in.

2

Kennismaking & intake

Na je inschrijving ontvang je het intake formulier en neem ik contact met je op
om een kennismaking te plannen. Jij vult de intake in en binnen een week
hebben we een online kennismaking via Zoom!

3

Starten

Binnen 3 dagen na onze kennismaking ontvang je jouw persoonlijke voedings-
en trainingsplan en start de coaching!