Thiago Henriques

Thiago Henriques

Mijn naam is Thiago Henriques! 

Geboren in Brazilië, opgegroeid in Twente en sinds 4 jaar wonen wij in Milheeze (NB)! Ik ben opgeleid tot vitaliteitscoach en houd me bezig met het creëren van ideale omstandigheden zodat jij je doelen kunt behalen! Die doelen mogen wat mij betreft wel realistisch zijn als je
begrijpt wat ik bedoel! Door het stellen van de juiste vragen help ik jou bij het opstellen van die doelen, ik rijk je de juiste handvaten toe zodat jij gedurende een coachings traject jezelf staande weet te houden en gemotiveerd blijft om ook als het even tegenzit toch verder te kunnen! En dat soort momenten komen en daarom vinden wij het belangrijk dat je je daar bewust van bent.

Ik heb mij gespecialiseerd in het managen van stress en het creëren van flow daarvoor geef ik je praktische tips en tools om je stress te managen en je programmering zo scherp mogelijk te houden zodat je in de flow komt.   

Verder ben ik geschoold in het functionele nut van voeding, we maken het ons soms te moeilijk en kunnen daardoor door de bomen het bos niet meer zien! Wij doen niet aan fabels maar houden ons liever aan de feiten alles blijven wat eten wat je lekker vind is bij stek onze gouden regel!

Ik kijk er naaruit om jou de aankomende tijd te coachen en je te begeleiden bij het behalen van jouw
gewenste resultaat.

Positieve groet Thiago

Starten met coaching bij Thiago